Farsang

 2010.02.17. 12:00

Eljött a farsangi bálok ideje is, lassan vége a télnek, jön a tavasz, s ha annak is vége már itt a nyár és én megyek haza...

Na, de még itt vagyok és a mi farsangi bálunk is megvolt, igaz inkább nevezném farsangi bulinak, mintsem bálnak. A Refi rendesen megtette hatását, elszoktam ezektől a "világi" rendezvényektől, csak úgy dőlt a tucc-tucc zene a hangfalakból és a kicsiktől kezdve egészen a nagyokig, mindenki rázta magát, néhányan 'haski' pólóban - ahogy drága igazgatóm mondotta volt. :)
Gyermekeink nagyon találékony jelmezeket viseltek, mindenkit lenyűgözött a török basa, Miklós pásztor és a boszorkány jelmeze. Díjat is nyertek vele a nagy iskolában! (Büszkék vagyunk!) Viszont a fődíjat egy, a másik iskolából való fiú vitte el, aki kacsalábon forgó palotának öltözött. Külön dícséret a jelmezkészítőjének, bizonyára sok munka volt vele.
Képeket találtok az indafotón róluk, lehet ámulni s bámulni azon, mennyire jók a jelmezek! :)

 

További képek a filmklub mappában!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sura.blog.hu/api/trackback/id/tr91765840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-=Amras=- · http://picasaweb.google.com/Nagy.Karoly.Menyhert 2010.02.17. 12:50:05

Tényleg nagyon jól sikerültek a jelmezek!
A nyár pedig igazán jöhetne már kicsit gyorsabban is (na nem a téllel van bajom) :).

Шypa 2010.02.17. 13:00:46

Mondtam én, hogy jók! :)
A téllel nem is lehet!:) Akkor vajon mivel...? :D
süti beállítások módosítása