Mindenféle

 2010.01.06. 13:08

Új képek az indafotón, lehet nézegetni. Vasárnap megyek vissza, ha a MÁV is úgy akarja és ajánlom neki, hogy úgy akarja! :) Már nagyon hiányoznak a gyerekek, bár rossz lesz elmenni, mert az itthoniak viszont ott fognak nagyon hiányozni... De már kezdem megszokni! :)

Megragadnám a lehetőséget, hogy itt is reklámozzam a Keresztyén Iskolák Túlélő Túráját. Tavasszal lesz a 10., nagy "BULI" várható. Április 9-11. hétvége és a Mecsek térsége. Bízok benne, hogy február 10-ig meglesz a 100 jelentkező, mert ha nem, akkor nem a Mecsekben lesz, szóval jelentkezzetek sokan! Én is megyek, de nyugi, túrázni. Most sem Ofő, sem én nem leszünk megvesztegethetők!:P Szóval Zsíroskenyér, lesz ám vetélytársatok! :D
Érdeklődni lehet a info@pepitabakancs.hu címen.

JELENTKEZZETEK!!!

Ők élték túl a Börzsöny KITT-et, a közel 200 indulóból... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sura.blog.hu/api/trackback/id/tr81651429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása