TAVASZ

 2010.03.01. 12:21

Végre itt a március és vele együtt a tavasz is. Hihetetlen, hogy 3 nap alatt mennyit változott itt a vidék. Csütörtökön még javában havasak voltak a sáncok, hétfőn (ma) viszont már a tavaszi kabátomban és sportcipőben mentem dolgozni. Tetszik a napsütés nagyon!!! :) Már hiányzott!
A gyerekek is elevenebbek és jóval kevesebben vannak, sajnos nagyon hívogató számukra (is) a természet és a napfény melege. Ez főleg azért probléma, mert lemaradnak a tanulással és nem tudunk készülni a nőnapi műsorra. De majd kiokoskodjuk. :)


A bejegyzés trackback címe:

https://sura.blog.hu/api/trackback/id/tr21802469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-=Amras=- · http://picasaweb.google.com/Nagy.Karoly.Menyhert 2010.03.02. 12:54:23

Itthon is itt van már a tavasz... már nagyon vártam :)!!!

"A tavasznak sem mondhatjuk: 'Remélem, hogy hamar jössz, és sokáig maradsz.' Csak azt mondhatjuk: 'Gyere, ajándékozz meg a reménnyel, és maradj, ameddig tudsz.'"
Paulo Coelho

"És írja meg, hogy nagyon hosszú volt a tél, de most már vége van, és a juhok is bárányoznak már, és... és írja meg, hogy én is várom már, hogy visszajöjjön onnét... és hogy... lehet, hogy ott minden sokkal szebb, mint itt, de itt most már tavasz van, ezt írja meg, hogy tavasz van, és... a virágokról írjon neki, meg a madarakról, meg hogy este... írja meg, hogy egy kis ökörszem fészket rakott a tűzifa között, és máshonnan kell vegyem a fát, és hogy már csak ő hiányzik egyedül... ezt írja meg, Birtalan bácsi. Hogy már csak ő hiányzik egyedül."
Wass Albert
(Na ezt a részt olvastad már? :))

"Jelentéktelen apróság lenne élvezni a napot, fürdeni a tavasz fényében, szeretni valakit, gondolni a másikra?"
Matthew Arnold

"Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások. De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Nem veheti el senki tőled azt, hogy a tavaszi szellőnek édes nyírfaillata van, és selymes puha keze, mint a jó tündéreknek."
Wass Albert

"Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés."

Шypa 2010.03.02. 13:57:27

Igen, pont az este olvastam! :) <3
süti beállítások módosítása